La Fundació Mutuam Conviure entrega els seus Premis de Recerca en geriatria i gerontologia clínica

La Fundació Mutuam Conviure entrega els seus Premis de Recerca en geriatria i gerontologia clínica
Divendres 24/11/2017

La Fundació Mutuam Conviure, entitat associada a La Unió, va entregar els Premis de Recerca en Geriatria i Gerontologia Clínica el passat 15 de novembre en el marc de la 12a Jornada Sociosanitària que organitza l'entitat. Els guanyadors van ser els investigadors Mireia Puig Campmany, Josep Ris Romeu i Salvador Benito Vales, de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, pel seu projecte ‘Atenció Geriàtrica Integral en un Servei d'Urgències Hospitalari. Repercussió sobre la salut dels pacients i la gestió de fluxos després de la implantació a Urgències i la Unitat d'Estada Curta', en la categoria de professionals de tot Catalunya. D'altra banda, Ania Puig, Mireia Riera i Clara Sendrade, de l'equip PADES Sants, amb el treball ‘Prevalença de malaltia tromboembòlica venosa en malalts oncològics en situació de final de vida, atesos per equips d'atenció domiciliària PADES de Mutuam', van ser reconeguts dins la categoria de professionals del Grup Mutuam. 

Així mateix, es va lliurar un accèssit al projecte ‘La multimorbiditat en pacients crònics aguditzats: patrons existents i la seva relació amb la prescripció potencialment inadequada', que va ser presentat per Marisa BaréRebeca Terraza, Rosa Jordana, Susana Herranz, Sònia Gómez, Sara Ortonobés, Pere Roura, Daniel Sevilla, Elisabet de Jaime, Olivia Fernández i Priscila Giraldo, de la Corporació Sanitària Parc Taulí, el Parc Sanitari Salut Mar i el Consorci Hospitalari de Vic.

Aquests guardons tenen com a objectiu la promoció de la recerca per millorar l'assistència integral a les persones grans, amb malalties cròniques i complexes o en situació de dependència. La seva dotació econòmica és de 6.000 euros per a les dues categories que l'integren i de 3.000 euros per a l'accèssit.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/10/2018