La Fundació Sanitària de Mollet acull l'Exposició Itinerant de La Unió

La Fundació Sanitària de Mollet acull l'Exposició Itinerant de La Unió
Dijous 14/03/2019

La Fundació Sanitària de Mollet va fer l'acte d'inauguració de l'exposició itinerant de La Unió "Un model de tots per a l'atenció sanitària i social per a tothom" al vestíbul de l'hospital el passat 14 de març acompanyat per diferents representants d'àmbdues entitats. La presentació de la il·lustració, que mostra la implicació de la nostra organització i els seus associats durant 40 anys per millorar el sistema de salut i social, va ser compartida pel president del patronat de la Fundació Sanitària de Mollet, Andreu Llargués i pel president de La Unió, Enric Mangas, l'alcalde de l'Ajuntament de Mollet, Josep Monràs, i el president de la mutualitat Socors Mutus de Mollet, Joan Vilaseca.

A la roda de premsa de l'acte, els quatre representants va coincidir a assenyalar que l'exposició és el gran reflex de la realitat del sistema sanitari i social de Catalunya que neix d'una ferma consciència social i una aposta pel territori, base del principi d'equitat de la ciutadania als sevreis de benestar.

El president Enric Mangas va recordar que l'exposició ja ha estat visitada per més de 340.000 persones, que seguirà creixent durant la seva estada a Mollet, ubicada al vestíbul principal i que es pot visitar fins després de Sant Jordi.

Podeu reviure les imatges destacades de la jornada en el següent vídeoresum.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/08/2020