La Unió, amb el desenvolupament sostenible

La Unió, amb el desenvolupament sostenible
Diumenge 20/01/2019
Logo Pacte Mundial Nacions Unides
  La Unió, a través de la Fundació Unió, ha renovat el seu compromís amb el Pacte Mundial de les Nacions Unides. Aquest fet posa en valor la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) com a eina de governança de les entitats que configuren el sector sanitari i social i això queda reflectit a l'informe d'adhesió al Pacte Mundial de les Nacions Unides que ha presentat La Unió aquest any.

La Unió entén l'RSC com un estil de gestió que contempla de manera integral i integrada els compromisos ètics i de sostenibilitat  orientats a una millora dels resultats en totes les àrees d'impacte -ja sigui social, econòmic, laboral, ambiental o de bon govern- i que es gestiona especialment a partir del diàleg amb els grups d'interès, de la presa de consciència sobre la pròpia conducta corporativa, la incorporació de bones pràctiques i objectius de millora, i l'exercici de la transparència.

El Pacte Mundial de les Nacions Unides és una iniciativa internacional que promou la implementació de 10 principis universalment acceptats en les següents àrees: Drets Humans, Drets Laborals, Medi Ambient i Lluita contra la Corrupció en les activitats i l'estratègia de negoci de les empreses.

D'altra banda, Roser Fernández, directora general de la Unió, va participar com a  presidenta de la Comissió Assessora d'Atenció a les Persones, Salut i Benestar de Foment del Treball en la reunió de constitució de la Comissió Agenda 2030 d'aquesta entitat i que té per finalitat pensar, dissenyar, actuar i participar en el pla d'acció mundial a favor de les persones, el planeta i la prosperitat, sustentat en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per l'ONU. 

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020