La Fundació Unió organitza diversos tallers per ajudar a les entitats en l'àmbit de l'RSC

La Fundació Unió organitza diversos tallers per ajudar a les entitats en l'àmbit de l'RSC
Diumenge 18/03/2018
Taller Ètica Organitzacional
 La Unió sempre ha considerat que la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) ha d'esdevenir la forma de dirigir les empreses del futur i per això aposta fortament per ella. En aquest sentit i conscient que hi ha moltes entitats que encara són grans desconeixedores d'aquest estil de gestió que integra compromisos ètics i de sostenibilitat orientats a resultats socials, econòmics, laborals, ambientals o de bon govern mitjançant el diàleg amb els grups d'interès, la pròpia conducta corporativa, les bones pràctiques i la transparència, a través de la Fundació Unió organitza diversos tallers, l'objectiu dels quals és ajudar a les organitzacions a formar-se en aquest àmbit.
 

Proporcionar els coneixements necessaris als professionals de les entitats sanitàries permetrà a les organitzacions desplegar les seves pròpies polítiques de gestió de l'RSC i disposar de les eines que es requereixen per situar la seva estratègia i progressió futura en eixos claus de l'RSC.

El passat 12 de març, amb l'aforament ple, va tenir lloc la primera sessió, un monogràfic sobre Ètica organitzacional, impartit per l'expert en RSC Josep Maria Canyelles. Durant la sessió, els assistents van poder aplicar les pautes a la seva realitat, de manera que van adquirir algunes de les habilitats metodològiques necessàries per poder aplicar l'RSC i van fer una anàlisi de la seva organització segons el model. D'aquesta manera, van tenir l'oportunitat de visualitzar el camí que els queda per recórrer cap a l'excel·lència. 

Els propers tallers previstos giraran al voltant de la transparència (9 d'abril) i la participació i implicació de les persones (14 de maig).

La inscripció als tallers ja es pot fer efectiva i té un cost de 60€/taller. Per conèixer els detalls d'aquests tallers, podeu consultar el document adjunt.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/10/2018