La Fundació Unió imparteix la Formació de Directius Hospitalaris en Gestió d'Acords de Risc Compartit

La Fundació Unió imparteix la Formació de Directius Hospitalaris en Gestió d'Acords de Risc Compartit
Diumenge 17/02/2019

La Fundació Unió impartirà, el proper 15 de març, la Formació de Directius Hospitalaris en Gestió d'Acords de Risc Compartit (ARC) amb l'objectiu de traslladar coneixements i experiència pràctica en la utilitat, l'oportunitat, l'elaboració, la negociació i la gestió d'Esquemes de Pagament per Resultats (ERP), un dels instruments a aplicar dins els Acords de Risc Compartit que pretenen orientar la política farmacèutica cap a l'avaluació dels resultats en salut. 

El curs estarà estructurat en dos blocs: Un primer, teòric, que permetrà als participants familiaritzar-se amb els conceptes i les aplicacions dels acords de risc compartit, i un segon, de caire estrictament pràctic, en el que es podran posar en pràctica els coneixements adquirits a través del mètode de cas, sota la conducció dels dos coordinadors del curs.

Aquests coordinadors seran la farmacèutica i adjunta a la Direcció General de l'Institut Català d'Oncologia, Ana Maria Clopés, i el també farmacèutic i soci director d'Oblikue Consulting, José Luis Segú

Aquesta formació està pensada especialment per a gerents, directors assistencials, caps de servei de Farmàcia, directors econòmic-financers i responsables de compres.

La inscripció té un coste de 30€ i ja és oberta.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020