US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024uch.catPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_UCH_2013uch.catPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GHR57CGY9V2Google AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

La innovació, un valor amb sabor

La innovació, un valor amb sabor
Dilluns 16/11/2015

La conferència inaugural de la jornada va ser a càrrec d'Ada Parellada, restauradora, xef i cuinera del restaurant Semproniana. La xef va parlar extensament de la innovació, que va definir com “millorar el que fem” i sobre la qual va emfatitzar que “cal transmetre el que fem, ho hem d'explicar, si no ho comuniquem, no és innovació”.

La cuinera va explicar que la innovació ha existit sempre i que la cuina en si mateixa és innovació. També va afegir que, segons el seu punt de vista, hi ha dos tipus d'innovació, aquella que es fa per necessitat i la que és voluntària. En aquest sentit, va apuntar que la necessitat és un gran motor per a la innovació i la creativitat.

VI Jornada d\'Innovacions Infermeres, Ada ParelladaPel que fa a l'aplicació de la innovació, Ada Parellada va exposar algunes accions que va dur a terme al seu restaurant per fer front a la crisi, com crear un menú de migdia, oferir sopars a un preu que variés en funció de l'edat del comensal o idear la “S-10 Semproniana”, una targeta que dóna dret a 10 sopars al restaurant per 100 euros, els dimarts, dimecres i dijous. Segons va dir, la crisi la va obligar a fer canvis que han estat molt satisfactoris.
  Stickam porn videos

D'altra banda, la restauradora va insistir en el fet que la competència és molt enriquidora, ja que, tal com va comentar, “et fa plantejar-te que t'has de diferenciar”. Així que va animar els assistents a la sessió a avançar-se a la competència abans que l'entorn els domini i a mirar què fan els altres sectors. També va destacar que els joves són els que tenen més capacitat d'innovació, perquè no tenen prejudicis i tenen menys pors, fet pel qual, va dir, cal escoltar els joves.

Per acabar, Ada Parellada va concloure dient que “la innovació no té final ni té conclusions, és el resultat dels fets i té èxits”. 

Per ampliar la informació, podeu veure el vídeo complet de la conferència que va fer Ada Parellada, el vídeo resum de la seva intervenció  o descarregar la seva presentació:

Ens movem per les persones - Mirem al futur amb una mirada oberta

La Unió  València, 333 baixos - 08009 Barcelona (Barcelona)  Tel. 93 209 36 99
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 30/05/2025