Oberta la convocatòria per als Premis de la International Hospital Federation 2019

Oberta la convocatòria per als Premis de la International Hospital Federation 2019
Dilluns 18/03/2019

El passat dilluns 18 de març es va donar el tret de sortida a la convocatòria dels Premis de la International Hospital Federation 2019, amb l'objectiu reunir els millors projectes i programes locals o nacionals destacats desenvolupats arreu del món en el camp de l'atenció sanitària durant el 2019. La Unió, com a membre de ple dret de la IHF i organitzador de la 44a edició del World Hospital Congress a Barcelona al 2020, estén a totes les seves entitats associades la seva participació en els premis de l'edició d'enguany, que seran lliurats durant el 43è Congrés a Muscat, celebrat els dies 6 i 9 del pròxim mes de novembre.

La IHF ofereix un reconeixement obert exclusivament als seus membres i associats amb el nom de Gran Premi IHF / Dr Kwang Tae Kim, el qual reconeix l'excel·lència i els assoliments amb resultats provats en el sistema de salut o en instal·lacions en múltiples àmbits. Entre aquests hi destaquen: la qualitat i la seguretat del pacient, la responsabilitat social de les empreses, les innovacions en la prestació de serveis a costos assequibles i el lideratge i les pràctiques de gestió assistencial.

D'altra banda,  també obre convocatòria pública per als Premis IHF Excellence, els quals van destinats a totes aquelles organitzacions de professionals que operin en el camp de la salut sense la necessitat de ser membre de l'organització. Aquests premis reconeixen l'excel·lència o els èxits destacats en camps específics:

  • Premi IHF / Bionexo Excellence a la responsabilitat social corporativa
  • Premi IHF / EOH Excellence per a lideratge i gestió en salut
  • Premi IHF / Austco Excellence a la qualitat i seguretat i atenció centrada en el pacient

El termini de presentació de les inscripcions romandrà obert fins al 17 de maig de 2019.

Podeu ampliar la informació a la web del congrés.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 30/10/2020