La reconeguda sociòloga i politòloga social Marian Barnes visita Barcelona

La reconeguda sociòloga i politòloga social Marian Barnes visita Barcelona
Diumenge 08/10/2017

El Col·legi Oficial de Infermeres i Infermers de Barcelona i la Fundació Víctor Grífols i Lucas porten a Barcelona a la prestigiosa investigadora britànica Marian Barnes, reconeguda internacionalment per les seves aportacions en diversos camps de la política social. El seu treball, que explicarà el proper 16 d'octubre a partir de les 17 h, posa especial èmfasi en l'aplicació del pensament ètic del tenir cura en l'atenció a les persones, però també en el pensament polític com a responsabilitat col·lectiva que té implicacions socials i polítiques en àmbits com l'urbanisme, els entorns físics i les persones involucrades en els serveis assistencials.
 
Barnes, que és professora emèrita de política social a la Universitat de Brighton i autora de diversos llibres, obrirà el debat a qüestionar-nos què necessita la gent gran pel seu benestar. Basant-se més en les relacions personals i la necessitat de viure en una societat age-friendly per sobre del discurs polític majoritari en el qual es potencia la independència individual.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018