La SCGS entrega els Premis als Millors Projectes de Coordinació i Integració de la Sanitat Catalana

La SCGS entrega els Premis als Millors Projectes de Coordinació i Integració de la Sanitat Catalana
Divendres 30/11/2018

El passat 23 de novembre, la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS), de la qual La Unió forma part, va entregar els Premis als Millors Projectes de Coordinació i Integració de la Sanitat Catalana. Els guardons pretenen destacar projectes que ja són una realitat i que són una mostra excel·lent de coordinació entre diversos nivells assistencials –atenció primària, atenció especialitzada, sociosanitària i social-  per garantir una millor continuïtat assistencial per a la població.

Els guardons es divideixen en tres categories i tenen una dotació de 4.500€ els primers premis i 1.500€, els segons total. En l'edició d'enguany, han estat reconeguts els següents projectes:

 • Projectes liderats des de centres d'atenció primària
  • Primer premi: implantació del programa d'insuficiència cardíaca comunitària. Un model integral i transicional, sense parets, entre l'atenció primària i l'atenció hospitalària a l'Àrea del Servei d'Atenció Primària Delta del Llobregat, de la Gerència Territorial Metropolitana Sud, de l'Institut Català de la Salut.
  • Segon Premi: Creació i desenvolupament d'un equip d'atenció a la cronicitat en el Baix Llobregat, de l'Equip d'Atenció a la Cronicitat del Servei d'Atenció Primària Baix Llobregat Centre, Direcció d'Atenció Primària de Costa de Ponent.
 • Projectes liderats des d'hospitals, centres sociosanitaris i centres de salut mental 
  • Primer premi: Atenció integrada multidisciplinària per a persones grans fràgils de la comunitat: el Programa +Àgil Barcelona, del Parc Sanitari Pere Virgili, Equip d'Atenció Primària Bordeta i Àmbit Barcelona Ciutat del Institut Català de la Salut.
  • Segon premi: NEFROMAR: ruta assistencial de la malaltia renal crònica en l'àrea integral de salut Barcelona litoral mar, de Hospital del Mar, Parc de Salut Mar, Atenció Primària del AIS Litoral i PAM SL.
 • Projectes liderats des de l'organització sanitària integrada o xarxa de centres
  • Primer premi: Dermatologia sostenible de l'Anoia. Un model territorial de coordinació entre nivells hospitalari i l'atenció primària en l'àrea de dermatologia, del Consorci Sanitari de l'Anoia i el Servei d'Atenció Primària Anoia del Institut Català de la Salut.
  • Segon premi: Projecte gift: Grup d'incontinència fecal de Terrassa, del Consorci Sanitari de Terrassa.
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020