Les patronals sanitàries i d’atenció a la dependència donen suport al Govern

Les patronals sanitàries i d’atenció a la dependència donen suport al Govern
Diumenge 24/09/2017

La Unió, conjuntament amb altres patronals del sector ACES, ACRA, Centres Socio-Catòlics de Catalunya, Consorci de Salut i Social de Catalunya i UPIMIR han donat suport públic a l'actuació del Govern a través d'un comunicat el passat 21 de setembre.

El comunicat destaca que davant dels fets dels darrers dies i, d'una forma especial, dels esdevinguts ahir en relació amb la situació política que es viu a Catalunya, les organitzacions sotasignades donem ple suport a la defensa de la democràcia, de les llibertats, i de les institucions que ens representen.

Per tot això, expressem públicament el nostre suport al Govern de la Generalitat i a totes les persones, entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets.

Les entitats sotasignades, des del màxim respecte a la pluralitat del seu conjunt d'associats, continuarem fent costat a la voluntat de la majoria del poble de Catalunya, expressada sempre d'una manera cívica, pacífica i exemplar.

El document adjunt reprodueix el comunicat íntegre.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2018