La Unió, amb Barcelona i Cambrils

La Unió, amb Barcelona i Cambrils
Dimarts 29/08/2017

La Unió va expressar, mitjançant dos comunicats emesos els passats dies 18 i 25, el seu rebuig per l'ús de la violència i va donar el seu suport a les víctimes, familiars i amics de forma immediata. També es van enviar cartes de suport a les alcadesses de Barcelona i Cambrils així com el conseller de salut. Posteriorment, es va adherir al crit de “No tinc por”, lema de la manifestació que convocada per l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya va recórrer els carrers de la Ciutat Comtal el 26 d'agost, per mostrar el rebuig a aquests fets.

Igualment, La Unió ha mostrat reiteradament el reconeixement i agraïment als centres sanitaris de la xarxa sanitària de cobertura pública, els professionals que hi treballen que més enllà del seu deure han fet costat als afectats i a la ciutat. Així com els serveis d'emergències i cossos de seguretat, entre altres col·lectius professionals.

Seguint puntualment les informacions del Departament de Salut, lamentem que encara hi hagin ferits a Barcelona i Cambrils que estan hospitalitzats a l'Hospital del Mar, l'Hospital Sant Pau, l'Hospital Sagrat Cor i Mútua de Terrassa a data 13 de setembre.

 

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/10/2018