La Unió amb Next Generation EU

La Unió amb Next Generation EU
Dimecres 28/10/2020

 

Des de La Unió apostem per situar al sector de les ciències de la vida i les indústries de la salut com a sector estratègic per a la reconstrucció i recuperació econòmica i social. I les línies estratègiques dels programes d'ajut europeus així ho reconeixen.

Catalunya té la capacitat per a situar-se estratègicament en aquest objectiu perquè té centres i professionals d'expertesa, centres de recerca i innovació referents i sector empresarial i industrial innovador.

Per aquest motiu hem elevat a Foment del Treball i la CEOE que impulsin aquesta iniciativa a nivell global.

Tanmateix és important conèixer les línies estratègiques per les que es vol optar com a país en l'accés als fons europeus, els mecanismes de decisió i coordinació, i el lideratge per a promoure partenariats per tal que poguem optimitzar al màxim totes les iniciatives que acompleixin els requeriments i prioritzar en aquelles que tenen més probabilitat d'èxit.

Per conèixer i debatre sobre aquesta qüestió hem fet una sessió online adreçada a gerents, directors assistencials i responsables de recerca i innovació del centres, i a les empreses de Fòrum d'Associats Col·laboradors, que ha comptat amb la presència de Robert Fabregat, director general de Recerca i Innovació en Salut del Departament de Salut i amb el Ramon Maspons, cap de l'Oficina d'Innovació de l'AQuAS als quals agraïm la seva participació i magnífica presentació. Вашему вниманию самые эротичные индивидуалки Симферополь и проститутки для прекрасного сексуального вечера, проститутки снова в деле.

La Unió i el seu teixit associatiu se sumen proactivament a aquest objectiu de Govern promovent partenariats en projectes amb capacitat transformadora, solvents i sostenibles i amb capacitat d'arrossegament sistèmic.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024