La Unió celebra la seva Junta Directiva

La Unió celebra la seva Junta Directiva
Dissabte 09/12/2017

La Junta Directiva de La Unió, celebrada el 30 de novembre, va comptar amb la participació del director del Servei Català de la Salut, David Elvira, i del sotsdirector, Josep M. Argimon, els quals van ser convidats per tractar la situació que viu actualment l'Administració de la Generalitat a causa de l'aplicació de l'Article 155 de la Constitució. Amb ells, es va debatre i compartir com viu el sector aquesta circumstància. Des de La Unió se'ls va traslladar el seu suport i se'ls va agrair l'esforç que fan en aquests moments tan difícils.

Pel que fa a les qüestions abordades posteriorment per la Junta, a l'informe de la Direcció General es va informar que s'ha distribuït l'esborrany del Pla de Treball 2018-2019, el qual es portarà a aprovació el dia 14 de desembre i que serà ratificat posteriorment, a l'Assemblea General d'Associats.

D'altra banda, es va fer afegir un punt a l'ordre del dia, per comentar la proposta per establir l'estratègia de negociació del Conveni del SISCAT. Així mateix, es van dur a terme les intervencions dels vocals-presidents, on cada un va exposar els aspectes més rellevants tractats a les reunions dels Consells. A més, es van donar a conèixer els temes tractats i els acords presos al Consell de Bones Pràctiques. En un altre ordre de coses, es va aprovar el document de posicionament de La Unió en RSC, que també serà presentat a l'Assemblea, i es va informar del moviment d'associats. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018