La Unió celebra la VII Trobada de Directius Hospitalaris

La Unió celebra la VII Trobada de Directius Hospitalaris
Diumenge 28/10/2018
VII Jornada Directius Hospitalaris (2)
La Unió va celebrar, el passat 25 d'octubre, la VII Trobada de Directius Hospitalaris, al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Durant la reunió, els responsables de la gestió dels centres hospitalaris associats van poder compartir espais de reflexió i fomentar l'intercanvi d'opinions sobre qüestions que afecten el sector sanitari amb una visió més àmplia i a llarg termini. En aquest sentit, un dels temes en els quals es va posar especial èmfasi va ser perquè és necessari que existeixi coherència entre els valors de la institució i les seves actuacions, així com quin impacte pot tenir sobre les organitzacions. 
 

La jornada, que es va centrar en el "Lideratge en Valors", va incloure un workshop conduït per Quim Erra, Germà de Sant Joan de Déu, membre de l'equip directiu del maternoinfantil i membre del Consell Ètic i de Bones Pràctiques de La Unió. També es va dur a terme una visita a les instal·lacions del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 24/04/2019