La Unió dona la benvinguda als nous consellers

La Unió dona la benvinguda als nous consellers
Diumenge 03/06/2018

La Unió, a través d'un blog publicat recentment al seu web i que porta per títol "El compromís social del nou Govern, recuperem la veu del nostre model sanitari i social", ha donat la benvinguda a la nova consellera de Salut, Alba Vergés, i al nou conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani. A l'escrit es posa de manifest el compromís de l'associació empresarial a treballar amb els nous càrrecs per continuar construint un sistema de salut i social, universal, de qualitat, sostenible i equitatiu. Així mateix, el text serveix per fer un reconeixement a la tasca del conseller Comín, la consellera Bassa i els seus equips de treball. Al blog també es posen sobre la taula reptes per a la legislatura.

Aquest blog es publica com a continuació de l'entrada anterior, en la qual es donava la benvinguda al president Quim Torra i es mostrava plena coincidència amb les seves primeres paraules referides a l'àmbit de Salut.

Si voleu ampliar la informació sobre els nomenaments de la nova consellera i el nou conseller, podeu consultar les següents notes de premsa:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2018