La Unió es reuneix amb la consellera de Salut

La Unió es reuneix amb la consellera de Salut
Dilluns 03/09/2018

El passat 28 d'agost, la Consellera de Salut, Alba Vergés, acompanyada de la Secretària General, Laura Pelay, i el Director del CatSalut, Adrià Comella, en resposta a la petició de reunió formal d'inici de legislatura, van rebre a La Unió. Per part de La Unió van assistir a la trobada el president, el vicepresident primer, el secretari i vicesecretari, el president del Consell Consultiu, el president del Consell de Bones Pràctiques i la directora general.

La Unió va exposar qui som, què fem i amb quins valors, el decàleg de les línies de prioritat d'acció que plantegem a l'inici d'aquesta XII Legislatura, el Pla d'estabilització econòmica de la sanitat concertada 2018-2020 que proposem i dos projectes estratègics de present i futur que lidera La Unió i que ens comprometen en el procés de transformació necessari per adaptar-nos als canvis d'entorn i necessitats per continuar millorant l'atenció a les persones: el projecte +FUTUR i l'organització del 44è Congrés Internacional d'Hospitals 2020.

Els principals punts tractats a la reunió es van centrar en com fer factible i efectiva la voluntat de restituir i millorar les condicions laborals dels professionals i millorar els equipaments i infraestructures garantint la sostenibilitat de les institucions. I com, amb el compromís de tots, abordar en el marc de la Cimera de Professionals la necessitat de professionals, l'adequació de rols i l'adequació de l'organització del treball per adaptar-nos als nous models d'atenció i a les necessitats de les persones i de les seves famílies.

La invitació a treballar-hi plegats es basa en la confiança, i com deia Carles Capdevila, "La confiança és un dels actius més potents i transformadors. Res compromet més que la confiança".

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 17/05/2024