La Unió i la Fundació Institut Guttmann presenten una nova 'Píndola del coneixement'

La Unió i la Fundació Institut Guttmann presenten una nova 'Píndola del coneixement'
Diumenge 14/10/2018
Presentació Píndola coneixement Fundació Institut Guttmann
S'incrementa el nombre de "Píndoles de coneixement" al web de La Unió. Recentment, s'ha incorporat la presentació de la Fundació Institut Guttmann de la 'Plataforma de Telerehabilitació Cognitiva Guttmann, NeuroPersonalTrainer' que va realitzar el responsable de marketing i vendes a la star up BrainHealth Solutions S.L., David Hurtado.
 

GNPT es una Plataforma de rehabilitació cognitiva online supervisada per professionals clínics que proporciona tractaments personalitzats de manera automatitzada per la rehabilitació cognitiva de persones amb afectacions neurològiques (Ictus, TCE, Demències, Alzheimer, Salut Mental, Discapacitat intel·lectual, etc.). Compta amb dades de més de 8100 pacients i es troba present a més de 160 centres de tot el món.

La Unió recull les “Píndoles de coneixement” al seu web. Es tracta d'iniciatives dels associats, explicades en un format curt amb l'objectiu que altres entitats del sector salut i social les puguin prendre com a referència. La intenció és compartir experiències i projectes d'èxit que es duen a terme a les entitats associades. A partir d'ara, les píndoles que es vagin presentant estaran disponibles al web de La Unió, així se n'augmentarà la difusió.  

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/02/2020