La Unió imparteix un programa de formació per a Directius Hospitalaris en Gestió de Medicaments

La Unió imparteix un programa de formació per a Directius Hospitalaris en Gestió de Medicaments
Diumenge 06/05/2018
Curs Directius Gestió Medicaments
El passat 3 de maig, La Unió va impartir el curs 'Directius Hospitalaris en Gestió de Medicaments'. La formació, que va ser tot un èxit pel que fa a l'assistència i a la qualitat dels continguts, va tenir una durada de 8 hores. La sessió es va dirigir a gerents, directors/res assistencials i directors/res mèdics dels centres hospitalaris amb l'objectiu de sensibilitzar-los en relació amb tot el que té a veure amb la gestió dels medicaments alhora que se'ls ofereixen eines i experiències pràctiques útils pel seu entorn de gestió. 
 

El curs va traslladar als assistents coneixements i experiències en els àmbits de la problemàtica per a la gestió derivada dels recursos farmacoterapèutics, les possibilitats reals de gestionar la problemàtica del nostre entorn, els aspectes de gestió assistencial relacionats amb la farmacoteràpia, el marc estratègic de gestió del medicament, les estratègies i eines per a la gestió i diverses experiències pràctiques. Així, el curs va seguir l'ordre següent: Presentació i objectius de la formació (Lluís Segú), Present i futur de la gestió del medicaments: Elements estructurals de gestió (Lluís Segú), Elements o condicionants externes en el nostre entorn (Lluís Segú i Maria Raventós), Estratègia interna de gestió: Marc conceptual: Trasllat de condicionants externs i estratègia per a la gestió de medicaments (Lluís Segú), la Taula de discussió: què es fa i què s'hauria de fer als hospitals catalans (Maria Q. Gorgas, Mª Antònia Mangues i Concha Camacho) i les experiències pràctiques de Compra estratègica (Miguel Ángel Calleja), Gestionar la innovació terapèutica (Carlos Mur de Viu), La rellevància de la participació dels professionals (Josep Mª Germà) i Eines per l'anàlisi i avaluació interna (Josep Monterde).

La formació va comptar amb el patrocini de Celgene

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/10/2018