Ja hi ha data per a les Sessions petit format del Codi Tipus del primer trimestre de 2019

Ja hi ha data per a les Sessions petit format del Codi Tipus del primer trimestre de 2019
Dijous 03/01/2019

La Unió ja té disponible el calendari de les Sessions de Petit Format del Codi Tipus, que imparteix a través del seu Codi Tipus i que van dirigides a les entitats que en són membres. Aquestes accions de suport i acompanyament a les entitats adherides estan pensades per debatre i compartir problemàtiques entre les entitats que tenen peculiaritats semblants en aquest àmbit, sigui per criteris de línies d'activitat, de volum de l'entitat o de territorialitat. Són trobades de grups reduïts i obertes als dubtes apuntats pels propis participants.

La propera sessió està pensada, especialment, per a les entitats adherides al Codi Tipus de l'àmbit Grans Corporacions i Grans Hospitals (5 de març).

D'altra banda, també a través del Codi Tipus, els dies 5 i 19 de febrer tindran lloc dues sessions per als DPDs de les entitats adherides. Aquestes trobades tenen com a objectiu acompanyar les entitats adherides en la implantació dels canvis que ha comportat l'entrada en vigor del Reglament General de Protecció de Dades i que tenen un impacte singular en les organitzacions sanitàries, on la seva activitat les situa en alts nivells d'exigència, per la qual cosa els dubtes es multipliquen i surten noves recomanacions, criteris i pràctiques estàndards. 

Els interessants en assistir a aquesta sessió poden posar-se en contacte amb Vanessa Massó.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 15/06/2019