Ja hi ha data per a les Sessions petit format del Codi Tipus del primer trimestre de 2019

Ja hi ha data per a les Sessions petit format del Codi Tipus del primer trimestre de 2019
Dijous 03/01/2019

La Unió ja té disponible el calendari de les Sessions de Petit Format del Codi Tipus, que imparteix a través del seu Codi Tipus i que van dirigides a les entitats que en són membres. Aquestes accions de suport i acompanyament a les entitats adherides estan pensades per debatre i compartir problemàtiques entre les entitats que tenen peculiaritats semblants en aquest àmbit, sigui per criteris de línies d'activitat, de volum de l'entitat o de territorialitat. Són trobades de grups reduïts i obertes als dubtes apuntats pels propis participants.

La propera sessió està pensada, especialment, per a les entitats adherides al Codi Tipus de l'àmbit Grans Corporacions i Grans Hospitals (5 de març).

D'altra banda, també a través del Codi Tipus, els dies 5 i 19 de febrer tindran lloc dues sessions per als DPDs de les entitats adherides. Aquestes trobades tenen com a objectiu acompanyar les entitats adherides en la implantació dels canvis que ha comportat l'entrada en vigor del Reglament General de Protecció de Dades i que tenen un impacte singular en les organitzacions sanitàries, on la seva activitat les situa en alts nivells d'exigència, per la qual cosa els dubtes es multipliquen i surten noves recomanacions, criteris i pràctiques estàndards. 

Els interessants en assistir a aquesta sessió poden posar-se en contacte amb Vanessa Massó.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 12/04/2024