La Unió participa a la primera reunió de Nursing Now Catalunya

La Unió participa a la primera reunió de Nursing Now Catalunya
Diumenge 17/02/2019
Adhesió Departament Salut_Nursing Now 2
Mercè Estrem, de la secretaria tècnica d'Atenció Sanitària de La Unió, va representar les patronals (La Unió, CSC, ACES i ACRA) a la primera reunió del grup Nursing Now Catalunya, que va tenir lloc el passat 15 de febrer. La sessió, que va comptar amb la presència de la directora executiva de Nursing Now, Barbara Stilwell, va servir per compartir experiències.

Nursing Now és un projecte que neix del Burdett Trust for Nursing (UK) i es realitza en col·laboració amb el Consejo Internacional Enfermería (CIE) i l'OMS. Es tracta d'una campanya global en creixement, que finalitzarà l'any 2020, que té com a objectiu demanar als governs, als professionals sanitaris i als usuaris que s'impulsi el lideratge de les infermeres per millorar la qualitat de les cures i la seva contribució a la salut de la població.

La Unió es va adherir a aquesta campanya recentment a proposta del CTA d'Infermeria i, la setmana passada, també ho va fer el Departament de Salut, ja que coincideix plenament amb els seus objectius que, alhora, concorden amb les propostes d'infermeria en lideratge professional, innovació, influència política, formació i presa de decisions per contribuir a la consecució de la salut universal. 

La campanya es segueix, actualment, a més de 40 països mitjançant grups adherits i de suport d'àmbit regional, nacional i local. A Espanya, Canàries, Balears i, ara, també Catalunya s'han adherit formalment com a grups locals.

A la nota de premsa del Departament es poden conèixer els detalls de la seva adhesió.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020