La Unió participarà a la Cimera de Professionals convocada per la consellera de Salut

La Unió participarà a la Cimera de Professionals convocada per la consellera de Salut
Dilluns 03/09/2018

La Unió ha estat convidada a participar a la Cimera de Professionals que ha convocat la consellera de Salut, Alba Vergés, i que tindrà lloc el proper 19 de setembre. Segons s'ha apuntat des del Departament de Salut, la consolidació dels nous models d'atenció requereix del desenvolupament de rols professionals i de la garantia que es dotem del nombre i el perfil adequats de professionals per desplegar-los amb equitat territorial. És per això que la consellera ha assumit el repte d'iniciar i culminar un procés de debat entorn de la necessitat de professionals.

L'objectiu és que aquest procés cristal·litzi en conclusions operatives i realitzables a curt i mitjà termini per fer possible la nova orientació en la planificació i ordenació professional amb una mirada a llarg termini. Per això, el Departament de Salut compta amb les corporacions professionals, les societats científiques, les organitzacions sanitàries, les principals organitzacions sindicals, les entitats ciutadanes i els representants de la xarxa docent en ciències de la salut perquè participin en aquest projecte cabdal per al sistema de salut. Aquestes entitats han estat convocades a la Cimera del dia 19, acte que marcarà l'inici d'aquest projecte.

En el marc de la Cimera, es compartirà el detall de les principals dades de què disposa el Departament i que volen ajudar a perfilar els escenaris de partida, juntament amb les dades que aportin els estudis realitzats per altres entitats. A la trobada, també s'exposarà la metodologia que se seguirà en un procés que es preveu que tingui un any de durada. La Cimera, de marcat caràcter institucional, donarà pas a un procés de caràcter més tècnic, en el qual també es comptarà amb La Unió.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 17/05/2024