La Unió potencia l’RSC al sector sanitari i social

La Unió potencia l’RSC al sector sanitari i social
Diumenge 11/11/2018
conveni col·laboració Respon.cat
La Unió ha signat un conveni de col·laboració amb Respon.cat, la iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya. Amb aquest acord, que va quedar ratificat amb la signatura per part del president de La Unió, Enric Mangas, i el de Respon.cat, Josep Santacreu, es pretén promoure la gestió ètica i socialment responsable d'empreses i organitzacions que operen a Catalunya, en especial aquelles que són membres d'una de les dues entitats. El conveni també significa una participació activa de La Unió en l'Observatori d'Empreses Compromeses, de Respon.cat.
 

Aquest acord s'emmarca en la línia estratègica establerta des de La Unió per al desplegament i l'estímul de la gestió de l'RSC. Amb aquest objectiu, des de l'associació es treballa per posar en valor les bones pràctiques dels associats, difondre l'RSC i promoure-la tant internament com externament. I es precisament amb la intenció de posar en valor l'RSC que, recentment, l'Hospital Plató i l'Institut Català d'Oncologia (ICO), associats de La Unió, van participar a la 9a Setmana RSC a Catalunya.

En el mateix àmbit de l'RSC, també cal destacar que La Unió, a través de la Fundació Unió, està adherida al Pacte Mundial de Nacions Unides des de l'any 2009. Si voleu saber més sobre la importància de l'RSC per a La Unió, podeu consultar el document aprovat a l'Assemblea i que porta per títol “La Unió Impulsa l'RSC al sector Sanitari i Social”.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020