La Unió presenta 'Píndoles de coneixement'

La Unió presenta 'Píndoles de coneixement'
Dissabte 20/01/2018
Píndoles de coneixement
Des de fa un temps, els consells de sector, consells tècnics assessors i plenaris de La Unió acullen la presentació de “Píndoles de coneixement”. Es tracta d'iniciatives dels associats, explicades en un format curt amb l'objectiu que altres entitats del sector salut i social les puguin prendre com a referència. La intenció és compartir experiències i projectes d'èxit que es duen a terme a les entitats associades. A partir d'ara, les píndoles que es vagin presentant estaran disponibles al web de La Unió, així se n'augmentarà la difusió.
 

Fins ara, s'han presentat dues píndoles: “Disseny i implementació d'un pla de comunicació integrat en el pla estratègic 2016-2017 de la Fundació Sant Francesc d'Assis” i "La regulació de les emocions", de Villablanca Serveis Assistencials. Totes dues ja es poden consultar al web de La Unió. A mida que es vagin donant a conèixer noves píndoles, s'aniran recollint en aquest espai web.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018