La Unió reuneix 60 assistents a la jornada d’innovació en dependència

La Unió reuneix 60 assistents a la jornada d’innovació en dependència
Diumenge 04/02/2018
VIII Sessió Tècnica en Innovació de La Unió. Compartim el que fem en dependència
Aquest matí s'han donat a conèixer 8 projectes a la “VIII Sessió Tècnica en Innovació de La Unió. Compartim el que fem en dependència”. A l'acte, que ha comptat amb una seixantena de participants, s'han compartit les següents experiències en innovació, les quals es duen a terme a entitats del sector de la Gent Gran, de Discapacitat Intel·lectual i de Salut Mental:
  • SIRVI Sistema de Reconeixement i Verificació Integral, a càrrec de Evelina Vizuete, responsable higienicosanitaria i adjunta a Direcció de la Residència Onze de Setembre del Prat, de l'Institut Pere Mata, i de Santiago Álvarez, director tècnic de la Farmàcia de Dalt, de Vilassar de Dalt.
  • Programa d'estimulació cognitiva mitjançant software informàtic en persones amb discapacitat intel·lectual greu, a càrrec de Dolors Colominas, directora, de Juliana Reyes, psicòloga, i de Vega Muriel, psicòloga, de la Residència per a Discapacitats Intel·lectuals Josep Mas i Dalmau de Sant Joan Despí, de la Fundació Vallparadís.
  • Estimulació multisensorial com mètode d'intervenció per a disminuir el nombre de aïllaments en persones amb discapacitat intel·lectual i alteracions de conducta, a càrrec de Dolors Colominas, directora, de Juliana Reyes, psicòloga, i de Vega Muriel, psicòloga, de la Residència per a Discapacitats Intel·lectuals Josep Mas i Dalmau de Sant Joan Despí, de la Fundació Vallparadís.
  • La regulació de les emocions en persones amb discapacitat intel·lectual: un programa d'intervenció, a càrrec de Mamerto Moreno, auxiliar d'atenció directa i de Martina Carmona, psicòloga de Villablanca Serveis Assistencials, Residència Mar i Cel.
  • SOM-HI, el nou pla d'atenció d'ACTIVITATS de Villablanca, a càrrec de Mireia Castellà, psicòloga clínica, coordinadora del pla d'atenció d'activitats assistencials, i de Coia Sans, monitora de la Residència Montsant – Unitat de psicogeriatria de Villablanca Serveis Assistencials.
  • Utilització de l'instrument NECPAL-ICO per a la identificació de persones amb demència avançada i l'àmbit residencial, a càrrec de Núria Bruguera, directora tècnica de la Residència Pedra Serrada de Parets del Vallès, de la Fundació Sanitària Mollet.
  • Cafè Tertúlia, a càrrec de Maria Montserrat, directora del Centre de Dia de Constantí i Centre de Dia de la Pobla, i responsable del Departament de Psicologia; d'Inmaculada Santana, psicòloga Residència Ponent, i d'Ana Soriano, psicòloga Residència Llevant, de la Fundació Sociosanitària i Social Santa Tecla.
  • Espai de Creació. Una trobada amb el procés creatiu personal, a càrrec de Marta Llopart, artterapeuta (Màster UVic i INECAT) i Llic. Belles Arts (UB), de Sabadell Gent Gran Centre de Serveis, de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

L'objectiu de l'acte era contribuir a difondre el coneixement que han experimentat aquestes entitats, així com posar en valor el fet que, utilitzant els recursos actuals de forma eficaç i sostenible, es pot innovar introduint nous aspectes de millora tenint com a finalitat assolir l'excel·lència en la qualitat de l'atenció centrada en la persona.

Properament s'enviarà una newsletter amb informació ampliada sobre la sessió.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/11/2018