La Unió, nou membre del HIMSS Partners Innovation Exchange

La Unió, nou membre del HIMSS Partners Innovation Exchange
Divendres 08/03/2019
La Unió, nou membre del HIMSS
El passat 31 de gener, la directora general de La Unió, Roser Fernández, va signar un acord amb la Healthcare lnformation & Management Systems Society (HIMSS), amb el qual convertia l'associació d'entitats sanitàries i socials en nou membre del programa HIMSS Partners Innovation Exchange (HIMSS PIE). D'aquesta manera, La Unió s'integra dins d'una iniciativa que té per objectiu reunir a socis influents clau en el camp de la salut digital per contribuir en la millora de la salut a través de la informació i la tecnologia.
 

La HIMSS és la major organització de membres de la salut del món que abasta més de 70.000 membres individuals globals, 630 membres corporatius i més de 450 organitzacions sense ànim de lucre. És una organització única per a tota la informació, el coneixement i l'assessorament relacionats amb la salut, i ofereix una perspectiva inigualable sobre el que passa al món de la salut i l'atenció a les persones.

Podeu consultar en el document adjunt tots els beneficis que proporciona aquesta aliança estratègica. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020