La Unió signa un acord amb el saló Healthio

La Unió signa un acord amb el saló Healthio
Diumenge 18/02/2018
Healthio
La Unió ha signat un acord amb el saló Healthio, que organitza la Fira de Barcelona i que enguany tindrà lloc entre els dies 16 i 18 d'octubre, per donar suport en la difusió i promoció d'aquest esdeveniment. Healthio es defineix com una experiència interactiva en què els visitants podran experimentar amb les darreres innovacions sanitàries. Healthio vol ser una plataforma d'intercanvi de coneixement i experiències pilot i comercials que arribin a totes les persones relacionades amb aquest àmbit, des dels mateixos usuaris fins a metges, passant per infermeres o emprenedors d'innovació en salut, amb l'objectiu de fomentar l'apoderament del pacient perquè aquest pugui comptar amb un major nombre d'eines al seu abast per decidir sobre la seva salut.


En aquesta edició, els assistents podran triar entre quatre itineraris: Benestar, Medicina personalitzada, Malalties cròniques o Envelliment. Podeu ampliar la informació sobre els itineraris al web de Healthio.

El període d'acreditacions per aquesta edició ja s'ha obert. No perdeu l'oportunitat de participar en aquest espai, on es troben pacient, innovació i sistemes sanitaris. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018