La Unió tindrà una participació destacada al World Hospital Congress d’aquest any

La Unió tindrà una participació destacada al World Hospital Congress d’aquest any
Dijous 05/07/2018
Anna Riera, Brisbane, WHC, 2018, strategic alliances
 La Unió intervindrà en diverses sessions del 42nd World Hospital Congress, que se celebrarà del 10 al 12 d'octubre d'aquest any, a Brisbane, Austràlia, i està organitzat per la International Hospital Federation (IHF). Concretament, la directora de Participació Associativa de La Unió, Anna Riera, se centrarà en aliances estratègiques entre proveïdors de salut: un model eficient de col·laboració que provoqui un canvi cap a un model integrat, millorant les capacitats del sector sanitari, en una sessió que es farà el dia 11 d'octubre a les 11 h.
 
Josep Fusté, Brisbane, WHC, 2020, strategic alliances
D'altra banda, Josep Fusté, director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió, participarà a dues xerrades. La primera, en el marc de les session tracks que porten per títol “From four walls to the neighborhood” i que tindrà lloc l'11 d'octubre a les 11 h, se centrarà en esbossar el futur dels serveis socials i assistencials, des del punt de vista dels gestors sanitaris, els professionals i els ciutadans. L'altra, també en el marc de les mateixes sessions i que serà l'11 d'octubre a les 16 h, tractarà els reptes i èxits en l'atenció integrada i centrada en el pacient en el nostre sistema sanitari: diferents professionals sanitaris que treballen conjuntament i conductors principals. 

Per ampliar la informació, podeu consultar el programa del congrés.
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/10/2018