Equiparació salarial de metges i infermeres de la sanitat concertada de primària amb la dels hospitals

Equiparació salarial de metges i infermeres de la sanitat concertada de primària amb la dels hospitals
Diumenge 03/02/2019

Els acords del II Conveni de la sanitat concertada, signat el 21 de novembre de 2018 entre les associacions empresarials La Unió, CAPSS i ACES i els sindicats UGT, CCOO i SATSE, s'estan desenvolupant segons el calendari previst i les millores que contempla per als professionals ja s'han començat a aplicar. Una de les novetats d'aquest conveni és l'equiparació salarial dels metges i infermeres d'Atenció Primària amb la dels hospitals, una millora que ja han notat els professionals de la gran majoria dels centres de la sanitat concertada en les nòmines de gener. 

Els acords que contempla el conveni són fruït d‘un procés de negociació que es va iniciar el 21 de novembre de 2017 a partir d'una plataforma sindical única amb UGT, CCOO, Sindicat Metges de Catalunya i SATSE, i es va signar amb el  86% de la representació sindical i recull un 80% de les peticions sindicals. 

La informació dels punts més destacats del conveni, així com dels aspectes assolits fins ara es pot consultar a les següents infografies. També podeu consultar la nota de premsa de La Unió i les altres organitzacions empresarials, amb els detalls dels acords complerts fins ara.

Infografia II Conveni Laboral del SISCAT 2017-2020Complint compromisos del nou Conveni Laboral del SISCAT 2017-2020
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 03/07/2020