L'Hospital Clínic i la Fundación BBVA creen un web per difondre informació de salut fiable i segura

L'Hospital Clínic i la Fundación BBVA creen un web per difondre informació de salut fiable i segura
Dijous 01/03/2018

L'Hospital Clínic, entitat associada a La Unió, i la Fundación BBVA han creat el web PortalClínic per difondre informació sobre salut de manera fiable i segura. Els continguts d'aquest nou web estan avalats per 200 metges i infermeres del centre i compta amb l'aportació de 70 pacients i familiars, que han explicat la seva experiència, per la qual cosa esdevé una iniciativa pionera i molt necessària si es té en compte que el 60% dels espanyols cerca informació d'aquest àmbit a Internet, però només un terç es refia d'ella. 

El web s'ha llençat amb un total de 63 continguts, la majoria dels quals fan referència a malalties com la diabetis, l'ictus, el càncer de mama, les infeccions de transmissió sexual, l'asma o la insuficiència cardíaca; proves i procediments (ecografies, diàlisi i transplantaments) i atenció (embaràs), però la previsió és arribar als 200 continguts en un parell d'anys.

Aquests continguts són elaborats conjuntament per professionals de la comunicació i d'educació terapèutica i un comitè científic de l'Hospital Clínic que garanteix el seu rigor i aplica un manual d'estil en el llenguatge per evitar estigmes.

 
 



 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018