L'Hospital Clínic i l’Hospital Plató finalitzen el desplegament de la RAE d'Oftalmologia

L'Hospital Clínic i l’Hospital Plató finalitzen el desplegament de la RAE d'Oftalmologia
Dilluns 11/03/2019

L'Hospital Clínic de Barcelona i l'Hospital Plató, entitats associades a La Unió, van presentar el passat 11 de març el resultat final del desplegament de la Reforma d'Atenció Especialitzada (RAE) d'Oftalmologia. L'acte va servir per posar punt i final a la tercera fase de l'aliança entre els dos centres, la qual té l'objectiu de millorar l'accés i la qualitat de l'atenció a pacients de l'AISBE (l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra) i que ha comptat amb el suport del CatSalut.

La materialització d'aquesta iniciativa permet l'accés del pacient a la consulta d'Oftalmologia, i que amb una única consulta es pugui oferir un diagnòstic, realitzar proves complementàries i fer una planificació del tractament. Durant l'acte, es van presentar les dues noves consultes, les quals s'han dotat de l'equipament necessari per ratificar una millora en l'atenció dels usuaris d'aquest equipament.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 26/10/2020