La consellera de Salut visita l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa

La consellera de Salut visita l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Diumenge 03/02/2019
Hospital Sant Joan de Deu de Manresa, Alba Vergés, Althaia, consellera
La consellera de Salut, Alba Vergés, ha visitat aquest matí l'Hospital Sant Joan de Deu de Manresa de la Fundació Althaia, entitat associada a La Unió, i ha destacat l'impuls pressupostari que el Departament està realitzant en salut mental. En aquest sentit, ha recordat que en la passada legislatura es va aprovar un increment històric de 70 milions d'euros en salut mental i que, per exemple, en el centre hospitalari de Manresa s'ha doblat el pressupost en aquest àmbit; des del 2010 fins ara s'ha passat de 4 a 8 milions d'euros: “Aquest impuls era extremadament necessari per al nostre país”, ha remarcat Vergés.


L'increment pressupostari està donant els seus fruits i un dels projectes que s'ha posat en marxa al centre hospitalari de Manresa és la primera unitat d'hospitalització en salut mental infantojuvenil de la Catalunya Central, amb deu llits, i que va entrar en funcionament l'any passat. Pel que fa als reptes de futur de la regió, Vergés ha apuntat que s'haurà de un fer abordatge conjunt respecte la cronicitat i l'envelliment.

Podeu consultar la nota de premsa del Departament de Salut per ampliar la informació.

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 24/02/2020