L'Hospital Sant Joan de Déu, finalista en els IHF Awards

L'Hospital Sant Joan de Déu, finalista en els IHF Awards
Dilluns 16/07/2018

L'Hospital Sant Joan de Déu, entitat associada a La Unió, és un dels finalistes dels International Federation Hospital Awards, que s'entregaran durant el Congrés Mundial d'Hospitals que es celebrarà a Brisbane (Australia) entre els propers 10 i 12 d'octubre. El centre català, amb el treball 'Sistema de gestió de llits de San Joan de Déu (BEDMA-SJD), un sistema innovador per a la gestió eficient dels processos d'atenció de la salut' serà un dels quatre que optaran al premis dins la categoria IHF/EOH a l'excel·lència en Lideratge i Gestió Sanitària. Les institucions que també lluitaran pel guardó seran l'Ontario Shores Centre for Mental Health Sciences i The Hospital for Sick Children and University Health Network, de Canadà, i la University of Utah Health, dels EUA.

Els IHF Awards integren quatre categories: Gran Premi Dr. Kwang TaE Kim, Premi IHF/EOH a l'excel·lència en Lideratge i Gestió Sanitària, Premi a l'excel·lència en Qualitat & Seguretat i atenció centrada en el pacient i Premi IHF/Bionexo a l'excel·lencia en RSC. A més, la institució internacional ha establert diverses categories d'or, plata, bronze i mencions especials i els guanyadors dels Premis Or rebran una quantitat en efectiu per cobrir viatges i allotjaments per assistir al Congrés, la inscripció gratuïta a l'esdeveniment, disseminació internacional a través de les publicacions de la IHF i les xarxes especialitzades en gestió sanitària i la presentació del projecte en el propi congrés. La resta de guardonats també tindran premis destacats.

D'altra banda, els dies posteriors al congrés, l'organització ofereix la possibilitat de realitzar dos Study Tours per a conèixer els sistemes sanitaris dels estats de Victoria i Nova Gal·les del Sud, els quals estan considerats, actualment, dels més eficients del món després de la feina realitzada en gran part als centres de les seves respectives capitals, Melbourne i Sydney. 

Aquestes activitats no s'inclouen dins del congrés i s'han de contractar a part.

En el document adjunt es pot veure la relació completa dels finalistes dels IHF Awards.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024