L'Obra Social 'La Caixa' posa en marxa la Convocatòria de Recerca en Salut

L'Obra Social 'La Caixa' posa en marxa la Convocatòria de Recerca en Salut
Dissabte 09/12/2017

L'Obra Social 'La Caixa' ha posat en marxa la Convocatòria de Recerca en Salut, adreçada a universitats, hospitals i centres de recerca, per assignar fins a 12.000.000 € a projectes de recerca biomèdica, que pretenen tractar alguns dels principals reptes de salut als quals s'enfronta la nostra societat.

Aquesta nova convocatòria oberta seleccionarà aproximadamentt 20 projectes dels quatre principals àmbits de la recerca: oncologia, neurociències, malalties infeccioses i malalties cardiovasculars, tot i que hi haurà un cinquè àmbit que permetrà donar suport a projectes biomèdics transversals i tecnologies facilitadores. En aquest sentit, es valorarà que els treballs tinguin potencial i impacte social en els àmbits de la recerca bàsica, clínica i translacional, amb l'objectiu de donar suport a equips d'excel·lència d'Espanya i de Portugal.

La Convocatòria de Recerca en Salut tindrà caràcter anual i s'hi podran presentar projectes liderats per investigadors, proposats per les universitats i els centres de recerca amb els quals col·laboren.

Els ajuts que es concediran seran de dos tipus: Fins a 500.000 €, per a projectes de tres anys, presentats per una sola institució o consorci i ajuts de fins a 1.000.000 €, també per a projectes de tres anys, que agrupin entre dos i cinc equips de recerca proposats per universitats o centres, que aportin un alt grau de transdisciplinarietat i amb la possibilitat de tenir socis internacionals.

El termini per presentar les candidatures finalitzarà el proper 16 de març.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/12/2018