M. Emilia Gil, directora tècnica de la Fundació Unió 

M. Emilia Gil, directora tècnica de la Fundació Unió 

En la reunió del 31 d'octubre al Patronat de la Fundació Unió es va acordar que M. Emilia Gil assumís la direcció tècnica amb l'objectiu de posar en valor els serveis de la Fundació i impulsar el desplegament de la nova cartera de serveis. A més de la seva trajectòria professional, s'ha valorat la seva implicació i compromís tant amb La Unió com amb la Fundació, així com la seva trajectòria i expertesa en el sector. 

 

M. Emília Gil és llicenciada en Sociologia i Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona. En la seva formació especialitzada en gestió destaca el Programa d'alta direcció (PADE) a IESE, el màster universitari de direcció d'organitzacions del coneixement per la UOC, el màster d'economia de la salut (UB) i el programa de gestió hospitalària (ESADE).

Des de l'any 2007, exercia com a Adjunta de Direcció General a Mútua de Terrassa, per la mateixa entitat dirigia la Fundació Integralia Vallès i la Fundació de Recerca i Docència. Prèviament havia estat Sòcia Directora de la firma de consultoria internacional de serveis de salut Antares Consulting durant 10 anys i anteriorment Manager en les firmes Gemini Consulting i Bossard Consultants.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/08/2020