Més de 70 equips d'atenció primària de La Unió, acreditats pel Departament de Salut

Més de 70 equips d'atenció primària de La Unió, acreditats pel Departament de Salut
Dimarts 19/03/2019
Acreditació Atenció Primària 2019 Salut
La directora general de La Unió, Roser Fernández, va assistir el passat 19 de març a l'acte de lliurament dels certificats d'acreditació als equips d'atenció primària (EAP) que atorga el Departament de Salut. En aquesta edició, que va aplegar més de 600 professionals, han estat acreditats 130, dels quals fins a 71 són centres associats a La Unió.

El procés d'acreditació, que es realitza cada quatre anys, és la ratificació del compromís dels centres amb l'aposta per la millora contínua de la qualitat i destaca la bona pràctica assistencial en màtèria de el lideratge, la planificació, la gestió de l'equip, la satisfacció dels pacients o les aliances i la gestió dels recursos. En aquest sentit, Catalunya va ser pionera a Europa a implantar un sistema d'acreditació l'any 1981, iniciat llavors en l'àmbit dels centres d'atenció hospitalària aguda. Actualment tots els hospitals, públics i concertats, estan obligats a acreditar la seva qualitat amb aquest model.

A l'acte, la consellera de Salut, Alba Vergés, va destacar “l'aposta claríssima d'aquesta legislatura per l'Atenció Primària com a eix vertebrador del sistema de salut” i alhora com a “peça clau per millorar l'estat de salut i el benestar de la població”. La consellera va subratllar també “l'esforç dels equips” i ha aplaudit “l'entusiasme i l'orgull d'equip” amb què els professionals van recollir els certificats.

Podeu consultar la relació de centres acreditats i que formen part de la xarxa d'associats a La Unió i podeu ampliar la informació amb la nota de premsa de Salut.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024