Montserrat Pareja acomiada la seva carrera professional

Montserrat Pareja acomiada la seva carrera professional
Diumenge 18/02/2018
Montserrat Pareja
Montserrat Pareja, responsable de la Secretaria Tècnica d'Atenció a la Dependència de La Unió, diu adéu a la seva carrera professional. Després d'un temps de meditar i madurar la idea, ha decidit jubilar-se i posar punt final a la seva trajectòria professional. Una trajectòria llarga en la que ha dedicat incomptables esforços a ajudar i defensar l'àmbit de la dependència amb ganes i una forta convicció de que és un sector cabdal per a la societat actual i futura.
 

La Unió vol agrair tots els anys que ha dedicat a l'Entitat i l'enorme compromís que sempre ha tingut amb els centres i professionals del sector, que malgrat les dificultats i entrebancs, tira endavant i ho fa gràcies a la tasca de moltes persones que, com la Montserrat, creuen en el que fan.

La Unió recull el seu llegat i continuarà la tasca de defensar els interessos i les necessitats de les persones amb dependència, així com els de tots els que, cada día, treballen per la seva millora. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018