Newsletter de la VII Jornada d’Innovacions Infermeres de La Unió

Newsletter de la VII Jornada d’Innovacions Infermeres de La Unió
Dissabte 09/12/2017

Ja està disponible la newsletter de la 'VII Jornada Tècnica d'Innovacions Infermeres. Transformant les idees en accions' de La Unió, que es va celebrar el passat 22 de novembre i va comptar amb un centenar d'assistents. Durant l'acte, es van donar a conèixer les 10 experiències innovadores finalistes, triades entre les 43 que s'havien rebut. D'entre les 10 finalistes, va ser escollida guanyadora i premiada amb 400 euros ‘Disseny d'una eina on line per a l'equilibri de càrregues assistencials a les unitats d'hospitalització. De la ficció a la realitat', presentada per Catalina Padilla, de l'Hospital Sant Joan Despí Moises Broggi. El segon premi, amb una dotació de 200 euros, va ser per al treball ‘Millora de l'eficiència en la preparació de benes de cel·lulosa', a càrrec del Francisco Pozo, de la Fundació Assistencial Mutua de Terrassa.

Impulsada pel Consell Tècnic Assessor d'Infermeria de La Unió, aquesta trobada té com a objectiu compartir experiències innovadores que aporten valor a la pràctica del dia a dia en tots els àmbits on intervé la infermeria. Així, el punt comú de tots els projectes presentats és el de mostrar noves maneres de fer les coses en un context sanitari canviant que ve marcat pels canvis socials, demogràfics, econòmics i tecnològics.

En aquesta newsletter trobareu un resum de la sessió, les presentacions que van fer els ponents de l'acte i el recull amb totes les iniciatives que van optar a ser donades a conèixer a la jornada.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/12/2018