Newsletter Noves respostes per a temps nous

Newsletter Noves respostes per a temps nous
Dijous 09/11/2017

Ja està disponible la newsletter amb tota la informació de la jornada 'Noves respostes per a temps nous' que es va celebrar el passat 18 d'octubre. Aquest acte va reunir professionals del món tecnològic i de les infraestructures sanitàries per analitzar experiències i debatre sobre com les noves tecnologies i la transformació digital estan canviant l'àmbit de les infraestructures sanitàries adaptant els espais a les necessitats de les persones.

La trobada, promoguda pel Consell Tècnic Assessor d'Infraestructures i Equipaments de La Unió, va ser inaugurada per Josep Fusté, director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de l'Entitat, i va comptar amb una ponència del despatx d'arquitectes PMMT, que enguany ha rebut el premi d'espais inclusius de la Unió Internacional d'Arquitectes, a càrrec del seu director general, Patricio Martínez.

D'altra banda, també es va poder escoltar l'opinió d'experts de diferents centres en dues taules rodones que van girar entorn als nous rols professionals en el sector de les infraestructures hospitalàries, la primera; i es van donar a conèixer diverses eines per millorar la gestió d'aquestes infraestructures, a la segona.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/12/2018