Nova edició de la newsletter Flash TicSalut

Nova edició de la newsletter Flash TicSalut
Diumenge 16/07/2017

La Fundació TicSalut ha publicat l'edició 103 de la newsletter Flash TicSalut. En ella, es destaca la informació referent a diversos esdeveniments passat i futurs organitzats per l'entitat. En primer lloc, es parla de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social, que tindràn lloc el proper 28 de setembre a l'Aula Magna de la Universitat de Vic i que tenen per objectiu potenciar la visibilitat dels agents clau del sector, les TIC aplicades a l'àmbit de la Salut i el Benestar Social. Aquesta edició estarà centrada en la sensòrica, que es posiciona com un element tecnològic clau per millorar la qualitat de vida de les persones, especialment en els àmbits anteriorment esmentats, on mitjançant la seva aplicació i la introducció de dades desassistides poden avançar-se i predir diferents situacions susceptibles d´anticipació i de millora.

El XPatient Barcelona Congress, que es celebrarà el proper 14 de setembre a l'Auditori Imagina amb la finalitat d'afavorir la transició cap un nou model assistencial centrat en el pacient com a element prioritari, també ocupa un lloc destacat. Finalment, es parla del I Congrés d'Acció Social, que va reunir 450 persones del sector els passat dies 6 i 7 de juliol.

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/10/2018