Nova edició del curs 'Protecció de dades personals en el sector sanitari i social' del Codi Tipus de La Unió i UCF

Nova edició del curs 'Protecció de dades personals en el sector sanitari i social' del Codi Tipus de La Unió i UCF
Dilluns 03/09/2018

UCf i el Codi Tipus de La Unió iniciaran, el proper 13 de setembre, una nova edició del curs Protecció de dades personals en el sector sanitari i social, en format on line. Aquesta formació té com a objectiu donar a conèixer el contingut del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, que va entrar en vigor el passat 25 de maig en relació a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades.

Així, el curs vol proporcionar, d'una manera molt pràctica i amena, els elements bàsics i imprescindibles de l'aplicació d'aquesta normativa als professionals assistencials i no assistencials i a les organitzacions sanitàries i socials. El contingut ha estat treballat per Caterina Bartrons i Josep M. Bosch, de l'equip tècnic del Codi Tipus de La Unió, i garanteix un enfocament propi fet des del sector alhora que proporciona una tutorització a càrrec d'aquests experts del Codi Tipus.

Aquest curs té dues modalitats d'inscripció: la individual i la corporativa, dirigida a aquelles entitats que tenen interès en formar presencialment a grups o col·lectius específics d'empleats.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/11/2018