Oberta la convocatòria per als International Hospital Federation Awards 2018

Oberta la convocatòria per als International Hospital Federation Awards 2018
Dijous 01/03/2018

Des del passat 19 de febrer, està oberta la convocatòria per a la presentació de candidatures d'enguany dels International Hospital Federation Awards. Aquests guardons s'entregaran en el marc de la 42a edició del Congrés Mundial d'Hospitals 2018, que tindrà lloc a Brisbane (Austràlia) entre els propers 10 i 12 d'octubre.

Els projectes, que es podran presentar a través del web del congrés fins al proper 13 d'abril, poden optar a ser candidats dins d'una de les quatre categories que reconeixen aquests premis: Gran Premi Dr. Kwang TaE Kim, Premi IHF/EOH a l'excel·lència en Lideratge i Gestió Sanitària, Premi a l'excel·lència en Qualitat & Seguretat i atenció centrada en el pacient i Premi IHF/Bionexo a l'excel·lencia en RSC.

La IHF ha establert diverses categories d'or, plata, bronze i mencions especials i els guanyadors dels Premis Or rebran una quantitat en efectiu per cobrir viatges i allotjaments per assistir al Congrés, la inscripció gratuïta a l'esdeveniment, disseminació internacional a través de les publicacions de la IHF i les xarxes especialitzades en gestió sanitària i la presentació del projecte en el propi congrés. La resta de guardonats també rebran premis destacats.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/12/2018