Oberta la inscripció per a la 4a edició del Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives 'SER FER'

Oberta la inscripció per a la 4a edició del Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives 'SER FER'
Diumenge 28/10/2018

La Fundació Unió i la Fundació Universitària del Bages posen en marxa la 4a edició del Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives 'Ser Fer', que s'iniciarà el proper 28 de novembre. Aquest curs, que es dirigeix especialment a directius i comandaments d'empreses i organitzacions de l'àmbit de la salut, aporta les eines i habilitats necessàries pel desenvolupament de les capacitats que es necessiten actualment per liderar amb eficiència els equips de les organitzacions.

El programa inclou casos pràctics, simulacions i dinàmiques de grup per tal d'aprofundir en les habilitats directives, i dinar-networking amb interacció amb el professorat i la resta de companys. Alhora també introdueix eines d'autoconeixement Discovery Insights.

Les classes s'impartiran els dimecres de forma intensiva, amb dinar de treball inclòs. 

La inscripció ja està oberta i hi ha la possibilitat d'aconseguir una subvenció mitjançant bonificacions de la Fundación Tripartida.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/11/2018