Oberta la presentació de candidatures a la VIII edició dels Premis Voluntats de Responsabilitat Social Empresarial de Fenin

Oberta la presentació de candidatures a la VIII edició dels Premis Voluntats de Responsabilitat Social Empresarial de Fenin
Dilluns 18/03/2019

La setmana passada es va obrir el termini per a la presentació de candidatures a la vuitena edició dels Premis Voluntats de Responsabilitat Social Empresarial de Fenin, la Federació Espanyola d'Empreses de Tecnologia Sanitària, i que finalitzarà el pròxim 3 d'abril de 2019.

L'objectiu principal d'aquests premis és fomentar la incorporació voluntària de polítiques de RSE en les empreses associades a Fenin i d'aquesta forma reforçar la seva capacitat per a competir i aportar el millor de si mateixes a la societat. A més, és pretén reconèixer les iniciatives més innovadors i afavorir el coneixement de les bones pràctiques desenvolupades per les empreses del sector en diversos àmbits de la Responsabilitat Social Empresarial. Difondre a la societat les iniciatives i l'esforç de la indústria de la tecnologia sanitària per a contribuir al desenvolupament de l'entorn en el qual opera.

Les empreses poden presentar un o més projectes en les cinc categories, en les quals estan dividits els premis:

  • Premi Voluntats a PIMES a projectes d'empreses mitjanes o petites, de 50 empleats com a màxim, relacionats amb la RSE.
  • Premi Voluntats en Avenços laborals i socials, a projectes que promoguin la cohesió social i donin resposta a les noves necessitats de la societat.
  • Premi Voluntats en Gestió ambiental i seguretat, als projectes dirigits a minimitzar l'impacte ambiental de l'activitat empresarial i a aquells que millorin la seguretat laboral i professional dels empleats i/o els professionals sanitaris i la seguretat i protecció dels pacients.
  • Premi Voluntats en Innovació, als projectes de desenvolupament de productes, tecnologies i serveis innovadors, tant des del punt de vista de millora del procés assistencial, de la qualitat com de l'eficiència del tractament o seguiment de les malalties.
  • Premi Voluntats a Institució sociosanitària, als projectes de Responsabilitat Social desenvolupats per una institució o organització sociosanitària, de l'àmbit públic o privat, l'objectiu fonamental del qual sigui l'atenció i la cura de la salut de les persones i la millora contínua de la qualitat de vida dels pacients.

Podeu ampliar la informació en el document adjunt i a la notícia del web.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 11/08/2020