La Unió acompanya Obertament en la presentació del llibre 'Estigma: històries de vida contra l’estigma en salut mental'

La Unió acompanya Obertament en la presentació del llibre 'Estigma: històries de vida contra l’estigma en salut mental'
Diumenge 20/01/2019

El passat 17 de gener, La Unió va acompanyar Obertament, entitat de la qual en forma part, en la presentació del llibre 'Estigma: històries de vida contra l'estigma en salut mental', una obra col·lectiva, editada per Fragile Movement, que recull diferents relats publicats als blogs d'Obertament i que ha comptat amb la participació de quasi 50 testimonis diferents que expliquen situacions personals on han patit estigma relacionada amb la salut mental.

L'objectiu d'aquesta publicació és combatre la ignorància i l'estigmatització que envolten els problemes de salut mental desmentint prejudicis a través de relats reals que parlen de discriminació als llocs de feina, a l'escola, al nucli familiar o amb amistats, entre molts altres.

L'acte de presentació va tenir lloc a la llibreria Alibri i va comptar amb la participació del president d'Obertament, Edgar Vinyals; de Ricardo Baronas i Gemma Amargant, de l'editorial Fragile Movement; i Isabel Giménez, activista i participant del llibre.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020