Oferta formativa UCf: Cursos Online avançats en Qualitat i Seguretat dels Pacients i matèries subvencionades

Oferta formativa UCf: Cursos Online avançats en Qualitat i Seguretat dels Pacients i matèries subvencionades
Dissabte 21/10/2017

Com a continuïtat a la formació impulsada en Qualitat i Seguretat dels Pacients l'any 2015 (en la que van participar més de 37.000 professionals del conjunt del sector), UCf posa en marxa un Curs Avançat en Qualitat i Seguretat dels Pacients, per incidir en les pràctiques segures en cadascun dels diferents àmbits assistencials.

El programa ha estat una iniciativa conjunta del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Català de la Salut, la Societat Catalana de Qualitat Assistencial i Unió Consorci Formació (en representació de La Unió i el Consorci de Salut i Social de Catalunya).

El curs està dirigit a professionals de les organitzacions sanitàries de tots els àmbits assistencials següents: Atenció urgent, atenció anestèsica, atenció quirúrgica, atenció ambulatòria especialitzada, atenció en hospitalització, atenció en unitats de crítics, atenció oncològica, atenció materno-infantil, atenció pediàtrica, atenció emergent extrahospitalària, atenció domiciliària en atenció primària, atenció en hospitalització a domicili, donació i trasplantament, radiodiagnòstic, laboratoris clínics, serveis d'anatomia patològica, hemodiàlisi, rehabilitació, atenció sociosanitària i atenció en salut mental.

D'altra banda i dins la programació formativa subvencionada 100% per la Generalitat de Catalunya, el proper 29 de novembre, s'iniciarà el curs 'La comunicació entre el professional sanitari i el malalt i família'. La comunicació interpersonal és un procés complex i en situacions difícils es torna encara més delicat. Disposar d'eines comunicatives que donin als professionals més seguretat a l'hora de transmetre missatges assertius, al mateix temps que mantenen un to empàtic i càlid, serà bàsic per què gestionin millor el seu dia a dia.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/11/2018