Partenariats d’innovació pel +Futur: actuar per avançar-se

Partenariats d’innovació pel +Futur: actuar per avançar-se
Dijous 16/01/2020

 

RF i AR (ACCIÓ)

Aquest va ser l'eix de la VII Jornada del Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió que va tenir lloc el 16 de gener a la nostra seu. Durant la presentació, a càrrec del president Enric Mangas i de la directora de la Unitat d'Innovació Empresarial d'ACCIÓ 10, Àurea Rodríguez va quedar palès que el futur passa per avançar en nous models de relació amb les empreses proveïdores de béns i serveis, avançant en partenariats de corresponsabilitat que aportin valor econòmic i social, i, que apostin per la innovació i la internacionalització.

Durant la sessió Elisenda Casanelles,  PhD, Chief Operations Officer del Centre per a la integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI) va fer una conferència sobre els Partenariats d'innovació d'avui per donar resposta a demà. Aquí teniu un resum.

Durant la sessió, el coordinador del Fòrum, Artur Arqués, director general de Catering Arcasa va fer un repàs a l'evolució del Fòrum i va emmarcar el comportament de les organitzacions en l'àmbit de la responsabilitat social. En el sentit d'identificar i conèixer què necessiten les persones, donar-hi resposta i fer-ho respectant el planeta.

Oriol Fuertes, director general de QIDAva moderar la taula d'experiències de les entitats VALIDATED ID i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, COSTAISA, BGD, Lacoco i l'Hospital de Granollers, i JG Ingenieros conjuntament amb la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya. La sessió va servir per conèixer i aprendre com es poden implementar i escalar algunes de les innovacions.

En breu, totes les experiències seran públiques. Us anirem informant

 

Recupera el tast del Partenariats 

Galeria d'imatges

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024