Participació a la IX Jornada de Barcelona Salut Mental

Participació a la IX Jornada de Barcelona Salut Mental
Dijous 14/03/2019

El passat 14 de març, Josep Fusté, director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió, va assistir en representació de l'associació a la IX Jornada “Salut Mental a l'entorn de vida: Un nou repte”, de BCN Salut Mental, entitat associada a La Unió, que tenia l'objectiu de reflexionar sobre les noves modalitats d'atenció mitjançant l'hospitalització domiciliaria, l'atenció domiciliària intensiva i altres formes de vinculació i atenció en entorns comunitaris.

En aquesta jornada, celebrada al Col·legi de Metges de Barcelona, es va oferir l'oportunitat de conèixer diferents modalitats d'atenció en el lloc de vida a través de dues experiències internacionals (a Londres i a París), pioneres en el desenvolupament de la intervenció en crisi i l'atenció de proximitat en el domicili, com alternativa a l'hospitalització convencional. Experiències que han demostrat ser altament efectives en quan la reducció de les hospitalitzacions i major satisfacció i responsabilització de l'usuari en el seu propi procés de cura.

Per últim, també es va conèixer de ben a prop diferents experiències innovadores i rellevants de l'atenció domiciliaria i a la comunitat, que s'estan desenvolupant en els diferents serveis de BCN Salut Mental.
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 11/08/2020