La Unió proposa un pla per l'estabilització del sector sanitari concertat

La Unió proposa un pla per l'estabilització del sector sanitari concertat
Dijous 09/11/2017

Arran de la crisi econòmica i el seu impacte en les finances públiques, el sector sanitari en conjunt ha sofert un ajustament que s'ha pogut sostenir gràcies a l'esforç dels professionals i les mesures de gestió aplicades per les organitzacions. Tot i haver arribat fins aquí sense que els resultats en salut s'hagin ressentit, aquesta etapa ha deixat importants febleses que demanen una actuació decidida pel que fa a les retribucions  dels professionals i per l'estat d'obsolescència dels equipaments, que poden posar en perill la qualitat i la capacitat assistencial dels serveis.

En aquest sentit, La Unió està treballant en un document de proposta al CatSalut per tal de dur a terme un pla d'estabilització del sector sanitari concertat que permeti, a mig termini, minimitzar la situació de la pèrdua del poder adquisitiu dels professionals, en el marc de la negociació col·lectiva, i que ajudi els centres a normalitzar els comptes d'explotació per recuperar la política d'inversions (reposició i nova inversió).

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2018