Portem els Innovation Lab als directius d’hospitals

Portem els Innovation Lab als directius d’hospitals
Dijous 13/02/2020

El 13 de febrer, a La Unió vam acollir la sessió Innovation Lab, amb el suport de Roche. Hi van participar un grup de directius d'hospitals utilitzant metodologies de treball del món de la innovació (Service Design) per a la definició d'accions de transformació sobre reptes que es van identificar en la VIII Trobada de directius d'hospitals de La Unió del passat 17 d'octubre. Durant la sessió, es van treballar 3 reptes:

  1. Els hospitals han de centrar-se en proveir assistència d'alta complexitat i deixar serveis a altres dispositius que volen i estan capacitats.

  2. Incorporar l'experiència del pacient: Cal un canvi relacional, menys paternalista i amb un rol del pacient més participatiu en la presa de decisions compartides tenint en compte les seves necessitats i preferències.

  3. Desenvolupar una nova gestió de processos, incorporant l'enfocament del valor i avaluant en base a resultats.

Innovation Labs són tallers presencials de co-creació en els quals els professionals sanitaris participen enfrontant-se a reptes reals a partir de metodologies innovadores, dinàmiques de learning by doing i material didàctic.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024