Portes Obertes del Centre Guttmann Barcelona

Portes Obertes del Centre Guttmann Barcelona
Diumenge 20/01/2019

El passat cap de setmana, el nou Centre Guttmann Barcelona va obrir les seves portes a més de 1.500 persones que van voler apropar-se a conèixer les modernes instal·lacions i l'activitat que en elles es durà a terme. Més de 40 professionals de la Fundació Institut Guttmann van oferir xerrades, tallers i experiències per a adults i infants d'una manera divulgativa i amena per acostar a la societat i al barri la feina en neurociències, salut cerebral, i promoció de la vida independent.

El Centre Guttmann Barcelona ja és una realitat amb l'inici de la seva activitat al barri de La Sagrera, allà on es va inaugurar l'hospital l'any 1965. El nou edifici acull dues iniciatives diferents i disruptives que representen un pas més enllà per l'Institut Guttmann, entitat associada a La Unió: d'una banda, els apartaments Guttmann Barcelona Life per a la promoció de la vida independent, i la clínica per a la salut cerebral Brain Health Institute, que inclou el Guttmann, NeuroPersonalClínic®, gimnàs especialitzat en neurorehabilitació amb les últimes tecnologies i les teràpies més innovadores.

Els detalls d'aquestes Portes Obertes es poden conèixer a la informació del web de l'Institut Guttmann.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020